top of page

Livrarea

Coletele sunt livrate prin intermediul curierului. Timpul de livrare standard este de 2-4 zile lucrătoare. Costul de livrare este de 19,99 RON pentru transportul standard , pentru comenzile de minim 250 de RON transportul este gratuit. De asemenea, în timpul anumitor campanii limitate livrarea poate fi gratuită.

Coletele sunt expediate in fiecare zi la ora 16:00 si ajung la destinatie ziua urmatoare. Comenzile plasate pana in ora 14:00 sunt procesate si expediate in aceeasi zi si ajung la destinatie a doua zi. Comenzile plasate incepand de vineri la ora 14:00 pana luni la ora 14:00 vor fi procesate luni, expediate in aceeasi zi si ajung la destinatie in cursul zilei de marti.

Firma de curier îți asigură un curierat rapid și sigur, cu livrare către destinatar în funcție de urgența comenzilor. Un proces gândit eficient, astfel încât să te asiguri că plasezi comanda la timp și ai livrare în timpul pe care ți-l dorești.

ATENTIE: Curierul va încerca livrarea de două ori, iar în cazul în care livrarea nu se poate efectua, coletul va fi returnat în depozitul nostru.

bottom of page